Herken jij dit ook?

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Herken jij dit ook?

De dagelijkse race van carrière, gezin, succes, sociaal leven, huis, etc. is een patroon waar veel mensen in terechtgekomen zijn en waar de balans vaak ver te zoeken is. Simpelweg omdat de dag maar 24 uur heeft en er meer gedaan moet worden, dan er aan beschikbare tijd is. Maar dat moeten is nog steeds iets van jezelf en dus heb je een keuze en dus kan je er ook voor kiezen deze tijd anders in te delen. Dat je daar mogelijk deels of geheel iets voor op moet geven, is inherent aan het proces. Maar de keuze heb je altijd. Eens?

Benieuwd naar mijn mening?
Elk mens heeft kracht in zich dat kan worden aangewend om bewuster te eten, te leven, mentaal en fysiek sterk en fit te worden. Soms is slechts een klein duwtje in de juiste richting nodig, een steun, een luisterend oor, begrip, coaching en het vertrouwen in een trainer-coach om grootse dingen te kunnen laten gebeuren. Eens?

Ok, en nu? Wat kan ik voor jou betekenen?
Een BootBurg Outdoor Workout is een effectieve, efficiënte en leuke manier om actief en verantwoord met je lichaam en spieren om te gaan. Je spieren zullen sterker worden en je conditie zal flink vooruit gaan. Misschien is dit wel de manier voor jou om beter in je vel te komen. Vooral het training in de buitenlucht is goed voor je lijf en leden. De frisse lucht en een dosis vitamine D krijg je er dan vanzelf gratis bij.

Effectief, serieus, diversiteit en verantwoord hard werken met de juiste dosis fun zijn de belangrijkste factoren bij een BootBurg Outdoor Workout. Een combinatie tussen personal en small group training met eerlijke en voldoende verspreide aandacht aan de deelnemers.

Iets om over na te denken….te overwegen?
Neem gerust contact met mij op of vraag een proefles aan. https://bootburg.com/x/?page_id=46

It’s all about the right coaching, training-methods, monitoring, feedback and caring to start growing both mentally and physically.

Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button