Zelfvertrouwen

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen groeit door dingen te doen en te waarderen dat je daar goed in bent of wordt. Zelfvertrouwen groeit ook als mensen je erkenning geven voor wie je bent en wat je kan. Het groeit ook door je te ontwikkelen, stappen buiten je comfortzone te maken en op onderzoek uit te gaan wat de “buitenwereld” je nog meer te bieden heeft.

Zelfvertrouwen groeit ook door de juiste mensen om je heen te verzamelen. Privé, op het werk en in je sport. Mensen die je negatief benaderen, die je energie kosten, kun je het beste zoveel mogelijk uit de weg gaan. Zoek mensen die je leren hoe energie te creëren om zelf energieker te worden. Ga naar buiten, werk aan je lichaam, wordt sterker, fitter, geniet van en vertrouw op het proces….je trainer….en jezelf….

Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button