90 Minutes Concepts

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Company or Team, we all are players with an authentic role within a bigger game

Genieten van een BootBurg workout waarbij er nog meer persoonlijke aandacht besteedt wordt aan jou, het team of de groep waarmee jij traint of werkt?

Probeer de “90 Minutes Concepts”. Deze Concepts bestaan uit 90 minuten Clinics waarbij er uitgebreid wordt ingegaan op de mens, het team, het doel, de aanpak, het resultaat, het borgen en vervolgens stapsgewijs verbeteren (continuous improvement).

Wat dacht je van een boksclinic, een CrossXvest gewichtsvest clinic, mindset training, weerbaarheidstraining, een training waar de focus ligt op het ontdekken van gedragskenmerken, bewaken van grenzen, sportspecifieke clinics oa tennis, veld en zaalhockey, voetbal, American Football, winterstop trainingen (gericht op bepaalde sporttechnische elementen) en Speed Agility Quickness trainingen.

Doelgroep: high performance teams, sales teams, selectieteams, voetbalteams, hockeyteams, sportteams, bedrijfsteams.

90 minutes Concepts tarief
– € 450,00 incl BTW

Inbegrepen bij deze Concepts is vers fruit, een flesje water voor elke deelnemer en desgewenst ook individuele en groep hartslagmonitoring incl in depth performance analyse.

Neem gerust contact met ons op om jouw wensen kenbaar te maken en met ons in gesprek te gaan hoe jouw sportieve 90 minuten ingedeeld kunnen worden.

Call Now Button
Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.