Hardloop-krachttraining PRO

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Hardloop-krachttraining PRO. Omdat jij veel beter kunt….

Hardlopen, op welk niveau dan ook, is een niet meer weg te denken vorm van bewegen. Nog steeds zijn er meer mensen die starten met hardlopen, veelal met als doel de gezondheid te verbeteren of te ontstressen, als onderdeel van een totale lifestyle. Anderen hebben de ambitie om echt sneller te worden of beter te leren hardlopen.

“Hardloop-krachttraining Pro” Een uniek concept waarbij hardlopen gecombineerd met kracht-, mobiliteit en core oefeningen de ultieme mix is om nog krachtiger en soepeler te leren hardlopen.

Perfectioneer het proces, niet het resultaat…

Variatie is een belangrijk trainingsprincipe. Je moet het lichaam van tijd tot tijd opnieuw ‘prikkelen’ om het gevoelig voor groei te houden. Wanneer je tijdens elke training dezelfde oefeningen of routine gebruikt uit je trainingsschema, betekent dit dat je bij elke oefening de spieren op dezelfde manier belast. Ook hier kan je lichaam aan wennen en dit kan leiden tot het bereiken van een plafond. Daarom is het variëren in oefening, belasting, duur, volgorde en methode hierin de oplossing.

Specifieke krachttraining zorgt voor meer spierkracht en een efficiëntere looptechniek. Uit onderzoek blijkt dat de loopefficiëntie zelfs tot 8 procent kan toenemen. Dit is essentieel voor toplopers omdat een kleine verbetering een grote invloed heeft op lange afstanden zoals een hele of halve marathon.

Mobiliteitstraining is bedoeld om het bewegingsbereik te vergroten en stelt je onder andere in staat om het natuurlijke bewegingsbereik van je gewrichten volledig en actief te gebruiken.

Core-training omvat alle spieren die je bovenlichaam en heupen stabiliseren. Naast de rectus abdominis bestaat je core uit de binnenste en buitenste schuine buikspieren, die je helpen van links naar rechts en omgekeerd te draaien; de transverse abdominis, de diepe spieren die als een korset rond je buik zitten en je navel naar binnen trekken; de erector spinae, die langs je ruggengraat loopt; de multifidus, de diepe spieren in je onderrug; je bilspieren en je bekkenbodem. Versterking van al deze spieren kan je houding, stabiliteit en conditie verbeteren en je helpen een fittere, snellere en efficiëntere hardloper te worden. Goed getrainde core-spieren zorgen voor meer snelheid en verbetert een krachtige core je uithoudingsvermogen en hardloopefficiëntie.

Hardloop-krachttraining PRO is een uiterst effectieve trainingsmethode om in groepsverband hardloop skills aan te leren en vervolgens significant te verbeteren!

Wekelijks een ander thema om onder andere saaie rondjes te voorkomen en vanuit een holistische benadering te sporten. Een holistische benadering gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. Het geheel is een systeem, en in een systeem is alles met elkaar verbonden.
Run for fun
Run for core
Run for speed
Run for mobility
Run for teaming
Run for strength
Run for offroad

GRATIS proefles. Vraag de reserveringscode via het contactformulier. Je ontvangt de reserveringscode per email waarna je vervolgens zelf een proefles kunt reserveren.

Losse workout € 11,00

Rittenkaarten
5 workouts   €  49,50
10 workouts €  93,50
15 workouts € 140,20
20 workouts € 176,00
25 workouts € 220,00
30 workouts € 247,50
35 workouts € 288,75
40 workouts € 308,00
45 workouts € 346,50
50 workouts € 371,25
55 workouts € 408,38
60 workouts € 445,50
65 workouts € 482,63
70 workouts € 519,75
75 workouts € 556,88
80 workouts € 594,00
85 workouts € 631,13
90 workouts € 668,25
95 workouts € 705,38
100 workouts € 742,50

Selecteer de gewenste dagen om te trainen in groepsverband.
Elke dag is een rit. Wil je bijvoorbeeld 30 ritten, selecteer dan 30 data. Prijs per rit daalt naar gelang het aantal ritten.

Aangekochte ritten behouden hun aankoopwaarde tot je daadwerkelijk getraind hebt. Er is dus geen sprake van een beperkte houdbaarheidsdatum.

Aanpassen van een rit kan tot 1 minuut voor de training dmv een persoonlijke inlogcode die je na afronden van het reserveringsproces via mail ontvangt.

De ritten zijn voor elke groepstraining te gebruiken, dus als je tzt een andere workout wilt proberen of overstappen, kan dat.

Uitzonderingen
Bij minder dan 5 reserveringen zal de sessie niet doorgaan, en zal je reservering automatisch aansluitend de laatste datum van je reeks verplaatst worden.

Amsterdam IJburg
– Zondag 08:00-09:00 uur – Theo van Gogh Park – Hardloop-krachttraining PRO

Verzamelpunt Theo van Gogh park, recht tegenover Emmy Andriessestraat 238 op het grasveld

Reserveer je plek via de reserveringskalender om deel te kunnen nemen. Je kunt tot 300 dagen vooruit reserveren. Selecteer en klik je dag(en), klik op de gewenste tijd(en), vul je gegevens in en bevestig je reservering. Eenvoudig, simpel en snel.
Betalen doe je veilig en eenvoudig via je eigen bank door middel van een factuur die je na je reservering per email ontvangt.

Kalender


Coupon code (optioneel):

security code
Reserveer
Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button