Kids Workout Party

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Nog nooit eerder was een verjaarsfeest zo energiek, leerzaam, sportief en spannend.

Geen zin meer in de standaard verjaardagsfeest activiteiten? Geen omkijken meer naar de organisatie van een activiteit? Geen hyperactieve kids meer die van gekkigheid niet weten hoe met hun energie om te gaan?

Tijdens een 60 minuten durende Kids Workout Party worden de deelnemers op een aantal vlakken uitgedaagd. De jarige zelf krijgt ook een rol in het geheel.

Wat dacht je van een specifiek thema waarbij gekozen kan worden uit modules als weerbaarheid, durf jezelf te zijn, hoe stoer ben jij, vertrouwen, vriendschap en een aantal meer?

Boksen, sprinten, kruipen, rennen, lachen, hurken, springen, genieten, zingen en, afhankelijk van het seizoen en weersomstandigheden, een strandtraining in en rondom het water met enkele uitdagende onderdelen.

De trainer is gecertificeerd voor en heeft aantoonbare ervaring met het geven van kinder bokstraining, kinder bootcamp training en verschillende sport en spelvormen. Hij heeft een achtergrond in sporten met kinderen in de leeftijd tussen 6 – 17 jaar. Beschikt over een geldige AVG verklaring voor het werken met kinderen.

Kids Workout Party is ingericht voor max 20 deelnemers. Inbegrepen bij dit 60 minuten Concept is vers fruit en een flesje water voor elke deelnemer. De kosten zijn € 200,00 incl BTW.

Inbegrepen
Water, fruit, bokshandschoenen, binnenhandschoenen en pads.

Beperkt aantal plekken
Elke maand zal er elk weekend een gelimiteerd aantal plekken worden aangeboden.
Wees snel met het bemachtigen van je plek, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Beschikbare dagen en tijden
– Zaterdagmiddag 16:00-17:00, *17:00 – 18:00 uur (andere dagen en tijden in overleg)
– Zondagmiddag 15:00 – 16:00, 16:00-17:00, *17:00 – 18:00 uur (andere dagen en tijden in overleg)

*17:00 – 18:00 uur alleen in de periode 01 maart – 01 september (andere dagen en tijden in overleg)

Meer informatie? Speciale wensen?
Neem contact op via het contactformulier.

Reserveer je Kids Workout Party via de reserveringskalender. Je kunt tot 300 dagen vooruit reserveren. Selecteer en klik je dag(en), klik op de gewenste tijd(en), vul je gegevens in en bevestig je reservering. Eenvoudig, simpel en snel.
Betalen doe je veilig en eenvoudig via je eigen bank door middel van een factuur die je na je reservering per email ontvangt.

Kalender


security code
Reserveer
Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button