Methodiek

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Velen onder ons beginnen met sporten om een aantal redenen. Om af te vallen, gespierd worden, fysiek sterker te zijn, gezonder te leven, energieker te voelen of om een uitlaatklep te hebben voor de dagelijkse stress of sleur….

Helaas blijkt in praktijk dat een groot aantal sporters binnen een half jaar de handdoek in de ring gooit (30-50 procent). De reden dat mensen vroegtijdig stoppen is meestal een gebrek aan motivatie. Een aantal andere belangrijke oorzaken voor het vroegtijdig stoppen is de gekozen methode van sporten, de drempel om door te zetten, het missen van goede coaching en het ontbreken van zichtbaar en voelbaar resultaat of progressie…..

Er zijn vele methoden om je spieren te stimuleren, je lichamelijke conditie en je kracht te verbeteren en zo fysiek en mentaal sterker en vitaler te worden.

BootBurg Outdoor Workouts biedt een “uitdagende” mix aan van verschillende trainingsmethoden in mooie buiten omgevingen om de workouts voor langere perioden uitdagend te houden, en jou constant te “prikkelen” om door te zetten tot jij jouw persoonlijke doelen bereikt. Door meer dan 22 jaar ervaring in de sportwereld weet de BootBurg Trainer – Instructeur dat elke “groeifase” z’n ups and down kent. De BootBurg Trainer – Instructeur coacht jou telkens door deze fases zodat jij jouw doelen kunt en zult realiseren.

Wil jij doelgericht aan jouw lichaam en conditie werken? Februari 2015 is het Performance Monitoring Program (PMP) gestart. Deelnemers aan dit programma worden tijdens de workout door de trainer individueel real-time gemonitord op prestatie in 5 zones, hartslag rate, vetverbranding en calorieverbruik. Deelname aan het PMP programma is gratis.

Tijdens een aantal van onze workouts zijn er CrossXvest weight vests beschikbaar. Deze high performance gear is zonder extra kosten te gebruiken.

– I’m not telling you it is going to be easy, I’m telling you it’s going to be worth it –

Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button