Company Workout

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Een sociaal sterke en moderne manier van ondernemen is om je teams te betrekken bij je bedrijfsvoering. Dit vergt een andere manier van onderlinge samenwerking tussen het management en het team op verschillende vlakken.

Kracht, durf, lef, aanpassingsvermogen, reactiesnelheid, creativiteit, fitheid, gezondheid en doorzettingsvermogen zijn volgens BootBurg een aantal key-factoren om meer van het beste uit jezelf en het team te kunnen halen. Kortom, investeren in de kracht, gezondheid, snelheid en welzijn van het team.

BootBurg biedt bedrijven de mogelijkheid om op regelmatige basis met het team gezamenlijk te genieten van een uitdagende 60 minuten workout in de buitenlucht. Workout locaties zijn altijd binnen max 10 minuten loopafstand.

60 minutes Company Workout tarieven;
– Eenmalige Workout (gebaseerd op max 20 deelnemers, bijv. team sessie, gezondheidsdagen) € 300,00 incl BTW.
– Langdurige relatie (vanaf 3 maanden) geldt een lager tarief en is afhankelijk van de wensen, duur en groepsgrootte.

BootBurg biedt partnerbedrijven een staff discount concept aan waarmee personeel tegen een gereduceerd tarief bij BootBurg kan trainen. Informatie over en voorwaarden voor deelname aan het BootBurg staff-discountconcept zijn via het contact formulier op te vragen.

BootBurg legt bij de Company workouts de nadruk op – goalsetting – no boundaries – high intensity – perseverance – mental wellness – stay together – can do en – FUN – .

*teamsamenstelling van maximaal 20 deelnemers

Open chat
1
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Powered by