Company Concept

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Een sociaal sterke en moderne manier van ondernemen is om je teams te betrekken bij je bedrijfsvoering. Dit vergt een andere manier van onderlinge samenwerking tussen het management en het team op verschillende vlakken.

Kracht, durf, lef, aanpassingsvermogen, reactiesnelheid, creativiteit, fitheid, gezondheid en doorzettingsvermogen zijn volgens BootBurg een aantal key-factoren om meer van het beste uit jezelf en het team te kunnen halen. Kortom, investeren in de kracht, gezondheid, snelheid en welzijn van het team.

Wat dacht je van een boksclinic, een CrossXvest gewichtsvest clinic, mindset training, gedragskenmerken herkennen en erkennen, weerbaarheidstraining, sport specifieke clinics (gericht op bepaalde sporttechnische elementen).

BootBurg biedt bedrijven de mogelijkheid om op adhoc of regelmatige basis met het team gezamenlijk te genieten van een uitdagende 90 minuten workout in de buitenlucht. Workout locaties zijn altijd binnen max 10 minuten loopafstand van het bedrijf.

90 Minutes Company Concept tarief
– Company Concept is gebaseerd op max 20 deelnemers, (bijv. teambuilding sessie, gezondheidsdagen) € 750,00 incl BTW.

Inbegrepen bij dit Concept is vers fruit, een flesje water voor elke deelnemer en desgewenst ook individuele en groep hartslagmonitoring incl in depth performance analyse.

Neem gerust contact met ons op om jouw wensen kenbaar te maken en met ons in gesprek te gaan hoe jouw sportieve 90 minuten ingedeeld kunnen worden.

Reserveer je Company Concept via de reserveringskalender. Je kunt tot 300 dagen vooruit reserveren. Selecteer en klik je dag(en), klik op de gewenste tijd(en), vul je gegevens in en bevestig je reservering. Eenvoudig, simpel en snel.
Betalen doe je veilig en eenvoudig via je eigen bank door middel van een factuur die je na je reservering per email ontvangt.

Kalender


security code
Reserveer
Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button