Boksen

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Train als een bokser, door opbouwen explosieve kracht, activeren van vlijmscherpe reactievermogen, een oersterke conditie, hoog calorieverbruik, en door de juiste combinaties hoge vetverbranding en een sterkere core.

Bokstraining is een uiterst effectieve methode om je algehele fysieke conditie, uithoudingsvermogen, spierkracht, snelheid, reactievermogen, core stabiliteit, wendbaarheid, mentale focus, zelfbeheersing, weerbaarheid en ademhaling te verbeteren.

De bokstraining is opgebouwd uit een een aantal fasen waaronder een warming-up, spierversterkende oefeningen, enkele en stootcombinaties, lichaamshouding, ontwijken, dekking, pareren, aanval, verdediging, voetenwerk, rek en strek oefeningen en een cool-down.

Door het integreren van verschillende beproefde trainingsmethoden ontstaat er een gevarieerde workout.

Tijdens een bokstraining is het voor een man mogelijk om gemiddeld 600 – 800 calorieën en een vrouw gemiddeld 300 – 600 calorieën te verbruiken. Naast een hoog calorieën verbruik is (afhankelijk van onder andere de intensiteit, tussentijdse rustmomenten en de toegepaste trainingsmethoden) het mogelijk om gemiddeld 30 – 40% in de vetverbrandingszone te trainen.

Behalve in de bokstraining zelf, zijn onderdelen van boksen in het Personal Concept, Ladies & Moms Only, Ouder met Kind Concept, Team Concept, Company Workout en Kids Workout Party geïntegreerd.

Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button