Intake

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Sport intakepakket

Dit sport intakepakket geeft jou en de trainer-coach van BootBurg een goed en vooral bruikbaar beeld van jouw algehele gezondheid, je levensstijl, sportbehoefte, voedingspatroon en eventuele doelen. De intake bestaat uit een aantal gerichte vragen, vet meting, weegmoment en een BMI test.

Kies je voor groepstraining: dan is een proefles gratis, ontvang je een vijf rittenkaart en feedback na elk van deze vijf trainingen.

Kies je voor Personal Training: dan kun je een proefles aanvragen. Besluit je na de proefles een vervolgtraject te starten, dan zullen de kosten van de proefles met het gekozen pakket worden verrekend.

Dit alles is van belang om jou bij BootBurg verantwoord en resultaatgericht te laten sporten, eventuele doelen te bepalen en deze te halen.

De eventuele doelen kunnen van alles zijn. Trainingsondersteuning voor (beginnende) sporters, gewichtsverlies, beter in je vel willen zitten, toename van kracht, spiermassa, snelheid, verbeteren van reactievermogen en coördinatievermogen, voor beginnende sporters een motivatie om meer en vooral bewuster te bewegen of om gewoon een algehele fitheid te bereiken en deze te borgen.

De uitkomst van de intake geeft jou en de trainer-coach inzicht in jouw levensstijl, fitheid en mogelijkheden om verantwoord te sporten en kan worden gebruikt als status quo (jouw toestand).

Kosten voor dit sport intakepakket zijn € 165,00

Het sport intake pakket:
– gericht advies
– 7 punts vetmeting
– lengtemeting
– weegmoment
– BMI test
– hartslagmeting
– zuurstofgehalte in bloed meting
– een proefles
– 5 rittenkaart (alleen bij groepstraining)
– 5 feedback momenten

De informatie afkomstig uit de intake wordt als strikt vertrouwelijk en conform AVG wet en regelgeving verwerkt en opgeslagen en niet met derden gedeeld.

Via onderstaande reserveringskalender kun jij een afspraak inplannen. Na je reservering en betaling ontvang je een persoonlijke code om na het intake gesprek een proefles, en in geval van groepstraining, de 5 trainingen te kunnen inplannen.

Start verstandig, start bewust….

Kalender


Coupon code (optioneel):

security code
Reserveer
Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button