Team Concept

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Een optimaal functioneert team bestaat uit optimaal functionerende teamleden.

Het Team Concept is erop gericht om teams op verschillende vlakken beter te laten samenwerken, functioneren en presteren. De kracht van het team is de gebundelde kracht van elk individu op zowel individueel vlak als in een teamproces.

Door jarenlange ervaring als leidinggevende, trainer, coach en mentor bij een aantal corporate bedrijven, bezit de trainer over de kennis van verschillende trainings en coachingsmethoden en past dit toe in een 90 minuten durende clinic.

Efficiënt en effectief het leereffect vergroten
Een unieke mix van fysiek en mentaal uitdagende onderdelen, waaronder een boks en weerbaarheidstraining, vergroten het leereffect.

Gevoel + vertrouwen = bouwen
Leren je gevoel te vertrouwen, je grenzen te bewaken, jezelf te kennen. Een ideale mix van ervaren, voelen, doen, denken en delen. Door jezelf beter te begrijpen ontdek je waar en vooral op welke wijze je het best tot je recht komt. Een samenwerking is namelijk veel meer dan samen werken alleen.

90 Minutes Team Concept tarief
– Eenmalige Workout (gebaseerd op max 20 deelnemers) € 750,00 incl BTW.
– Langdurige relatie (vanaf 4 sessies) geldt een lager tarief en is afhankelijk van de wensen, duur en groepsgrootte.

Inbegrepen bij dit Concept is vers fruit, een flesje water voor elke deelnemer en desgewenst ook individuele en groep hartslagmonitoring incl in depth performance analyse.

Neem gerust contact met ons op om jouw wensen kenbaar te maken en met ons in gesprek te gaan hoe jouw sportieve 90 minuten ingedeeld kunnen worden.

Reserveer je Team Concept via de reserveringskalender. Je kunt tot 300 dagen vooruit reserveren. Selecteer en klik je dag(en), klik op de gewenste tijd(en), vul je gegevens in en bevestig je reservering. Eenvoudig, simpel en snel.
Betalen doe je veilig en eenvoudig via je eigen bank door middel van een factuur die je na je reservering per email ontvangt.

Kalender


security code
Reserveer
Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button