Trainen is meer dan bewegen alleen

Groepstraining, Personal Training, Ladies Only, Bedrijfstraining, Bokstraining, DUO training, Evenement Training, Kind met ouder Training, Conditietraining, Teambuilding, Sportspecifieke Training, Revalidatie Training, Cardiotraining, Krachttraining, Gewichtsafname, Spieropbouw, Beweegadvies, Coaching

BootBurg Outdoor Workouts, een uiterst effectieve en functionele manier van trainen

“De mens en buiten sporten staan centraal”.

Trainen in de natuur, buiten, in de frisse lucht, gebruik maken van de omgeving, je eigen lichaamsgewicht, verschillende ondergrond, een mix van zes verschillende trainingsmethoden. Persoonlijke begeleiding, coaching, structuur, groei, teaming, realtime hartslag monitoring en plezier.

Merk binnen vier tot zes trainingen een verbeterd uithoudingsvermogen, toename in fitheid, energie, sterkere spieren en verbeterde houding. Zelfverzekerder en lekkerder in je vel zitten.

Omdat de meeste onder ons het steeds drukker hebben, ontstaat de behoefte om in minder tijd meer effect te willen bereiken. Dat betekent kiezen voor een effectieve workout, waarbij je verschillende voordelen uit een training kunt halen.

BootBurg Outdoor Workouts legt het accent op het verbeteren van kracht, fysieke conditie, uithoudingsvermogen, lenigheid, snelheid en behendigheid. Met kracht bedoelen wij functionele kracht. Kracht die jij vervolgens kunt vertalen naar bewegingspatronen uit jouw dagelijks leven en, afhankelijk van het niveau, resultaatgericht kunt inzetten bij elke tak van sport. Gewichtsverlies is niet het primaire doel maar is wel een van de resultaten.

Een aantal argumenten om te kiezen voor trainingen bij BootBurg Outdoor Workouts is dat je er nu eens niet voor naar een sportschool hoeft, geen inschrijvingskosten en ook geen verplichte maandelijkse of jaarlijkse kosten hebt. De aankoopwaarde van je training pas vervalt als je deze gebruikt hebt. Niet trainen = dus niet betalen. Volledig inzicht in en controle over je reserveringen.

Er wordt gebruik gemaakt van een Performance Monitoring Program (PMP). Deelnemers aan dit programma worden door de trainer realtime gemonitord op prestatie in 5 hartslagzones, vetverbranding en calorieverbruik.

Trainen bij BootBurg Outdoor Workouts is werken aan jouw lichaam onder professionele, persoonlijke begeleiding, waar je een relatief laag bedrag voor betaalt. Meer resultaat in minder tijd en voor minder geld.

Group, Personal, Company, Team, Concept en Events trainingen.

Ervaring in het trainen van 1 op 1 tot grotere events met max 13.000 deelnemers.

Gun jezelf – fun – kracht – conditie – gezondheid. Trainen is meer dan bewegen alleen.

Feiten, Cijfers, Data

totaal AANTAL WORKOUTS

TEVREDEN CLIENTEN

wekelijks verbruikte calorieën

long term clienten

progressie binnen x-tal workouts

meetbare resultaten

wekelijks totaal kg lichaamsvet verbrand

rittenkaart gebruikers

trainingsuren per week
Functioneel

Alle clienten beschikken over een beveiligd persoonlijk account, ontvangen herinneringen, feedback emails en desgewenst een performance data analyse.

Flexibel

Ritten hebben geen houdbaarheidsdatum, kunnen kosteloos en tot 1 minuut voor starttijd zelf verplaatst worden.

Transparant

Er zijn geen verborgen, periodieke, administratie, annulering of abonnementskosten. Betaal alleen als je traint.

Neem een kijkje….

Neem gerust een kijkje naar de verschillende outdoor workouts. Vraag een proefles aan, ervaar het verschil, effect, gevoel, proef de sfeer en merk de groei….

Strand group workouts

Boxing workouts

Event workouts

Personal Concept

Ladies Only workouts

DUO workouts

Kind met ouder workouts

Multi-level group workouts

Big group workouts

Company workouts

Offtrack group workouts

Conditietraining

Jeugd Birthday Party workouts

Kids spelvormen workouts

Koude trainingen

Speed Agility Quickness training

Krachttraining

Obstacle Course workouts

Teambuilding workouts

Kids FUN workouts

Sportspecifieke workouts

Kies je outdoor workout

Keuze uit een uitgebreid aanbod van outdoor workouts. Afhankelijk van het aantal aangeschafte ritten daalt de prijs per sessie.

Voordeel van een groep rittenkaart is dat aan alle groepstrainingen kan worden deelgenomen. Voordeel van een Personal Concept rittenkaart is dat er zowel vaste als flexibele slottijden zelf ingepland kunnen worden.

Volledig inzicht in en controle over je tegoed. Jij bepaalt wanneer je wel of niet wilt trainen.

Voor Personal Concept clienten is er een wachtrij optie en een slottijd beveiliging.

Onderstaande tarieven zijn gebaseerd op een eenmalige sessie.

Groeps

€ 10,00

tarief eenmalige sessie

 • Multi-Level
 • Full-Body Workout & Boxing
 • 300 – 1000 calorieën
 • Gemixte groepen en doelen
 • Teaming
 • Sociaal netwerk
 • Hartslagmonitoring
Meer informatie

PERSONAL

€ 60,00

tarief eenmalige sessie

 • Multi-Level
 • Full-Body Workout & Boxing
 • 400 – 1100 calorieën
 • Intakegesprek, vet, BMI meting
 • Persoonlijk trainingsplan
 • Coaching
 • Voedingsadvies
 • Detox programma
 • Hartslagmonitoring, analyse en feedback rapportage
Meer informatie

sport specifiek

€ 90,00

tarief eenmalige sessie

 • Multi-Level
 • Full-Body Workout & Boxing
 • 500 – 800 calorieën
 • Intake gesprek
 • Persoonlijk trainingsplan
 • Coaching
 • Hartslagmonitoring, analyse en feedback rapportage
Meer informatie

TEAM/company

€ 450,00

tarief eenmalige sessise

 • Multi-Level
 • Full-Body Workout & Boxing
 • 300 – 800 calorieën
 • Teambuilding, sportspecifiek, samenwerking, persoonskenmerken, thema,
 • Hartslagmonitoring
Meer informatie

Terugwinnen kracht en conditie?
De belastbaarheid van het lichaam weer vergroten?

Ik help je graag
“Trainen is meer dan bewegen alleen”

“We doen 
bewegingen omdat we niet beter weten, totdat we beter weten!”


Helaas blijkt in praktijk dat een groot aantal sporters binnen een half jaar de handdoek in de ring gooit (30-50 procent).


De reden dat zij vroegtijdig stoppen is meestal een gebrek aan motivatie.


Een aantal andere belangrijke oorzaken voor het vroegtijdig stoppen is de gekozen methode van sporten, de drempel om door te zetten, het missen van goede coaching en het ontbreken van zichtbaar en voelbaar resultaat of progressie…..

Wil jij doelgericht werken aan je lichaam, gezondheid, spieren, energieniveau en levensstijl?

Testimonials

Een willekeurige greep uit de vele testimonials…
Elk mens is tenslotte anders…

Esther Brouwer

Ik ben fitter dan ooit! Maar minstens zo belangrijk… ik train altijd met veel plezier. Het is een leuke groep met een uitdagende trainer, die je altijd net iets verder laat gaan dan je dacht dat je kon. Zijn enthousiasme is erg aanstekelijk

Nicole Partouns

Het is zo heerlijk om buiten te sporten! Zeker met zo’n geweldige trainer als Steve. Hij is betrokken, enthousiast, motiverend en inspirerend. De workouts zijn zeer effectief en hebben een mooi fun-gehalte. Alle spieren worden gebruikt, inclusief de lachspieren. Het strippenkaart-systeem dat Steve hanteert, is ook super! Geen abonnementskosten, afzeggen mogelijk tot 1 minuut voor de training en onbeperkt houdbaar. Ook kun je een proefles nemen. Ik zou zeggen doen! Zeker een aanrader!!

Marije Van Der Put

Trainen, omringd door de elementen, geeft kracht, balans, energie & koude tenen! Aangezien je tenen zo weer warm zijn en je al het andere mee de week in neemt, is Bootburg een dikke aanrader!
Steve heeft oog voor zijn klanten, biedt structuur en draagt zijn passie voor het outdoor trainen met liefde aan je over.

Maicol Kuijt

Trainen met Steve, een enthousiaste en betrokken man, op alle niveaus tegelijk, je grenzen ontdekken, mentaal sterker worden, tot de bodem gaan en er sterker uitkomen. Ik merk in alles dat ik sterker word, geestelijk, fysiek en mentaal. Even doorbijten is het dubbel en dwars waard, Steve helpt je als geen ander! Top full body workouts

Dennis Cohen

Ik voel na drie weken al een enorme verbetering – in mijn eentje in de sportschool is mij dat in al die jaren niet gelukt. Het is intensief, maar het levert dan ook wat op! Steve is zeer motiverend en enthousiast. Bovendien informeert hij ook de dag erna hoe het met je gaat. Hij doet er echt alles aan om ervoor te zorgen dat je verder komt in de training. Nu met de winterstop van voetbal gaat ook mijn zoon van 15 mee, die bootcampen met Steve ontzettend leuk vindt. Een echte aanrader als het een van je goede voornemens is om wat aan je conditie te doen! En helemaal gezellig samen met een van je kinderen!

Bjorn Coltof

Als je serieus aan je algehele conditie wilt werken met een instructeur die altijd enthousiast is en (echte) persoonlijke aandacht geeft, dan zijn Bootburg Outdoor Workouts ideaal. Ik doe dit nu 4 maanden naast hardlopen en ik kan zeggen dat je bij hardlopen een flink aantal spieren ongebruikt laat. Geen probleem, Steve weet ze te vinden. Steve heeft iedereen goed op z’n radar en heeft een leuke groep mensen bij elkaar gebracht waarmee flink aanpoten op de woensdagavond iets is om naar uit te kijken

Pieter Bonekamp

Vandaag na mijn vakantie weer begonnen aan de bootcamp lessen onder enthousiaste en deskundige begeleiding van Steve. Hij heeft me in de periode voorafgaand aan mijn fietsvakantie enorm geholpen mijn conditie op peil te krijgen en goede begeleiding gegeven in de voorbereiding. Vanaf de eerste les veel persoonlijke begeleiding en pep-talk om je net dat ietsje meer te laten geven met aandacht voor fysieke en mentale uitdagingen. Je hoeft geen Mud Master, Man of Steel of IranMan te zijn om volop te profiteren van deze bootcamplessen..

Inge Morssinkhof

Voor het eerst ben ik echt enthousiast over mijn sportactiviteit.Ik heb in de sportschool getraind en hardgelopen, maar in de buitenlucht in groepsverband stevig trainen met professionele begeleiding van Steve maakt dat ik met plezier naar de training ga! Zelfs nu in de winterkou, vind ik het heerlijk om te trainen. De begeleiding van Steve is zeer professioneel, de eerste 3 trainingen krijg je ‘s avonds feedback per mail over je houding en aandachtspunten en hij is altijd op de hoogte van ontwikkelingen over nieuwe trainingsmethoden en de efficiency hiervan. Kortom een zeer bevlogen trainer, die mensen enthousiasmeert en in beweging krijgt! Ik zou zeggen start vandaag nog bij bootburg outdoor workouts!

Eliane Vrolings

Super goede training waar ik veel resultaat mee heb bereikt. Steve is een enthousiaste en ervaren trainer die het hele team van deelnemers zeer persoonlijk begeleid. Mogelijkheid om te trainen met hartslagmeter en zo nog meer feedback te krijgen tijdens en na de training. Zeer betaalbaar ook, zeker voor Amsterdamse begrippen!

Joost Meurs

Steve heeft een no-nonsense manier van bootcamp instructie geven. Humor als het kan, serieus als het moet. Aandacht voor iedereen in de groep, van de sterkste tot de zwakste. Flexibel in trainingstijden en dagen en dat voor een aantrekkelijke prijs. Kortom aanrader voor iedereen die op zoek is naar een serieuze bootcamp training voor elk niveau.

Bart van Stein

Ik bootcamp nu bijna een half jaar bij Steve. Met veel plezier en overtuiging. Zijn trainingen zijn gevarieerd doordat verschillende oefeningen zich in een vlot tempo afwisselen. De tijd gaat daardoor lekker snel. Daarnaast weet hij een goede sfeer neer te zetten. Steve voelt volgens mij altijd goed aan hoe ver je wil gaan en daar speelt hij dan wat mee. Maar het blijft altijd enthousiast en respecteert je grens. Als mijn rittenkaart is afgelopen boek ik direct weer bij.

Claudia Ros

Al ruim een jaar is Steve mijn personal trainer, en al zou ik het allang zelf af moeten kunnen: ik heb gewoon niet zo’n zin om ermee te stoppen. Ik noem dat uurtje op de vrijdagmiddag ‘my weekly indulgence’, en zo voelt het ook echt.
Steve is een zeer professionele trainer die uitdagende, afwisselende en veilige outdoor trainingen aanbiedt, waarbij hij een uur lang volledig op mij gefocused is. Hij ziet ieder detail en laat zich niet afleiden – hoe hard ik ook m’n best doe.
Hij heeft heel helder wat ik aankan en tot hoe ver hij mijn uithoudingsvermogen en kracht kan testen. Omdat ik na al die trainingen inmiddels wel weet dat hij het veelal bij het rechte eind heeft, vertrouw ik op zijn oordeel en laat ik me uitdagen om nét die paar kilootjes meer in m’n CrossX-vest te doen, en net dat stapje extra te zetten.
Daar komt nog eens bij dat het heel fijn is om buiten te trainen – op sommige dagen wat fijner dan op andere, maar dat ik het weer nooit meer als excuus opvoer om niet te gaan trainen is voor mij dikke winst. Met de juiste beschermende kleding maakt het ook niet uit wat voor weer het is: je wordt vanzelf warm!

Carolien Reijntjes

Steve is uniek in zijn soort; hij is een passievolle motivator. Hij wil mensen oprecht vérder helpen; op zijn unieke manier. Het lijkt of je initieel komt voor een fitmakende bootcamp training, maar ondertussen voel je je gesteund om elke keer een stapje extra te zetten. Niet alleen bij de bootcamp, maar ook in het leven! Hij heeft passie voor zijn vak, hij begeleid de mensen onvoorwaardelijk en hij helpt je liefdevol uit je comfort zone te stappen, zodat je kan ervaren dat dat eigenlijk helemaal niet zo eng is, daar buiten je comfortzone ;

Lisa Hughes

Steve welcomed one of our executive clients for a dinner exchange, and was an excellent and inspiring host!

Niels Dengel

Sinds ongeveer een jaar train ik met Steve. Allereerst in groepsverband met Bootcamp, sinds een paar maanden 1 op 1. Het heeft mij een extra boost gegeven in meerdere opzichten: mijn kracht is toegenomen, mijn uithoudingsvermogen is enorm verbeterd, mental health is verbeterd, en mijn doorzettingsvermogen is toegenomen. Best bijzonder op je 43ste na een heel sportleven. Ten grondslag hieraan ligt de integrale aanpak van Steve: High Intensity Interval Training, krachttraining, voedingsadvies en ga zo maar door. Steve heeft zich erin verdiept en weet het op een voor jou persoonlijke manier over te brengen zonder te pushen. Wil je alleen trainen, geen probleem. Maar laat je gerust op meerdere vlakken door Steve uitdagen. Hij heeft de gave om met meerdere zintuigen naar jouw (lichamelijke en mentale) behoefte te luisteren en hierop in te spelen. Daarnaast is Steve gewoon een erg toffe gozer!

Saskia Risseeuw

Steve is top! Fijne workout in de buitenlucht waarbij het beste uit jezelf wordt gehaald. Steve motiveert, stimuleert en geeft positieve energie.

Koen Deurloo

De ideale combinatie van Motivator en Personal Trainer. Zoveel meer dan fysieke training alleen.

Mike van der Meulen

Steve is your personal guide to a sporty lifestyle. His personal training concepts and group training workouts are second to none! Fun, drive and energy. note: the perfect extension for soccer, hockey and others sports. Talk to Steve about the options!

Michel Vogler

Steve is veel meer dan een sportcoach. Ik ken Steve vooral door de bijdragen die hij levert aan IJburg als wijk. Hij kijkt veel verder dan de individuele prestaties. Zo heeft hij het initiatief genomen voor de nieuwjaarsduik, en organiseert hij dat met oog voor ieders capaciteiten. Ook denkt hij graag met de gemeente mee over faciliteiten die de wijk nodig heeft. Echt een verbinder met visie op sociale en maatschappelijke doelen. Ik gun iedere wijk in Nederland een Steve.

Manon van Stein

Bootcamp op zondagochtend met Steve is altijd afwisselend, leuk en uitdagend. Hij weet een goeie sfeer en teamspirit te creëren. Hij houdt iedereen in de gaten en corrigeert waar nodig. En je boekt echt resultaat

Walter Weg

Fijne man om mee samen te werken. Heeft veiligheid hoog in het vaandel. Iers wat bij mij als operationeel coördinator van de Amsterdamse Reddingsbrigade het aller belangrijkste is bij evenementen. Komt afspraken na en luisterde naar adviezen.

Femmie Geradts

Steve is een super motivator. Hij krijgt iedereen fysiek en mentaal in beweging. Zijn lessen zijn gestructureerd en prettig om mee te maken, Steve laat ieder in zijn waarde en niveau waardoor iedereen zijn plek vindt in de groep. Steve is in staat om prive en zakelijk training te geven, mensen te raken, groepen te motiveren. Een frisse wind voor ieders leven.

Jörgen van der Sloot

Ik train inmiddels al jaren bij Steve. Wat begon als een boost voor de marathon van New York is inmiddels een routine geworden, die ik geen week wil missen! Steve ziet precies welke prikkels je lichaam nodig heeft en leest je als een open boek. Een man die z’n hart volgt en met tomeloze energie iedere keer weer mij weet te motiveren om verder te gaan! Highly recommend training with him!

Eelco de Boer

Als iemand een gouden gast is, dan is het Steve wel. Ik kan veel zeggen over zijn goede trainingen, die heerlijk in de buitenlucht zijn, maar deze trainingen zijn zo heerlijk en effectief omdat deze in gezelschap zijn met 1 van de beste mensen die ik heb mogen ontmoeten. Good vibes, een lolletje op z’n tijd, goede gesprekken en prachtige workout. Thanks voor wie je bent Steve!

Elisa Amedeo

Steve s trainings are more than a boot camp and much more than a workout – they are a journey to your better self. Steve has lead me back to feeling my strength after years of stillness due to several injuries. His expertise is second to none and his wisdoms and sense of humour are there to get me through that last serie of 20….wait, did you say 20?!

Isiz Isiz

Steve is meer dan een personal trainer. Wat hij doet? Hij observeert, traint en geeft altijd positieve energie.
Door zijn persoonlijke en consequente manier van monitoren tijdens de training ziet hij altijd in wat voor niveau en energie je zit.
Kom je zijn training binnen met weinig energie omdat je een zware week hebt gehad of barst je juist van de energie?
Hij ziet dat en past de training direct aan als dat nodig is.
In zijn trainingen word je telkens een stapje vaardiger, sportiever en krachtiger.
Hij is er onvoorwaardelijk voor jou als klant en dat merk je.
Hij houd ervan om zijn kennis en kundigheid te delen. Dat doet hij in zijn trainingen, maar ook dagelijks via zijn posts op Facebook.
Wat heeft Bootburg Personal Training mij gebracht?
Zelfvertrouwen, (h)erkennen van mijn eigen kracht, gedachten loslaten (letterlijk verstand op nul en gaan) en lekker in je vel zitten.
Door deze training heb ik mijn eigen intrinsieke motivatie gevonden om te blijven sporten, omdat regelmatig sporten fijn voelt.

Jeroen Pasman

Ik ben nu een klein half jaar bezig met de bootcamp en ik vind het erg leuk. Steve Relyveld is een goede trainer en het lukt hem om iedereen in de groep persoonlijk te begeleiden. Voor mij geldt dat mijn conditie erop vooruit gegaan is, dit merk ik bij het hardlopen en daarnaast train ik nu ook andere spieren. Steve Relyveld is als trainer constant bezig met innovatieve oplossingen, zoals een hardslagmeter en binnenkort ook met een action cam. Dit maakt het trainen nog leuker, kortom voor mij zijn het 5 sterren (*****)!

Tineke Peek

Soms komen de juiste mensen zomaar op je pad. IJburg College is erg dankbaar voor de samenwerking met Bootburg Outdoors. Steve begeleidt onze leerlingen zeer professioneel en weet hen te motiveren. Het concept spreekt de belevingswereld van de leerlingen aan en dit is met name te danken aan het positieve voorkomen van Steve Relyveld. Wij hopen nog jaren te kunnen samenwerken. Ik zou een ieder adviseren zich bij zijn trainingen aan te sluiten; Steve heeft oog voor het individu en zijn bedoelingen zijn uitsluitend bedoelt om jou gezonder en gelukkiger te krijgen. Steve ontzettend bedankt!

Jacqueline Tijkotte-Soecker

Het nieuwe jaar met geen enkele conditie bij Steve begonnen en heb laatst de dam tot dam by night gelopen. Nooit verwacht dat ik dat kon, maar met dank aan Steve ia het gelukt.

Chantal Lekkerkerker

Enthousiasme van Steve is ongeevenaard! Perfecte combinatie van kracht en uithoudingsvermogen tijdens de trainingen, en dat alles met een goeie dosis humor en gezelligheid. Top dus!

Dainara Datadin

Goede oefeningen, je voelt het lekker branden gedurende de les. Props voor Steve, hij kan mensen persoonlijk stimuleren, probeert iedereen ook individueel aan te spreken. Het waren bij mij wel redelijk grote groepen voor 1 trainer maar dat deed hij zeer goed. Verder word je ook ingelicht over praktische zaken als kleding en eten etc. Waar ik in de eerste instantie niet aan dacht, maar wel veel aan heb.

Monny Campos Medina

Al een paar weken doen we met collega’s van verschillende afdelingen een afterwork – workout bij Steve! Stip om 17u staan we klaar om een uur lang met zweet en tranen(vooral van het lachen :)) lekker tegenaan te gaan. De eerste paar keer was de spierpijn de rest van de week aanwezig maar al snel merk ik vooruitgaan en word de spierpijn steeds minder! Steve geeft een top begeleiding over hoe je de oefeningen met de juiste houding moet doen, dit voorkomt blessures en onnodige pijn. Vooral zijn humor houden de lessen leuk en ook de afwisseling waarin we elke week een andere spiergroep trainen. Zeer tevreden dus

Ton van Royen

Zeer professionele trainingen en begeleiding. En daarnaast is Steve ook een leuke vent.

Cathy Nelemans

Supergoede training met oog voor detail om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren en voor elk niveau te kunnen aanpassen. Believe me i am not the sporttype of girl, maar ga met een smile naar Steve’s Bootcamp!

Thomas Thiadens

Onder profesionele en motiverendedagelijkse begeleiding van Steve ben ik me beter gaan voelen, ben ik bewuster geworden van mn consumeren, ben ik sterker geworden en ook nog een paar kilo lichter.
Aanrader dus, ….dank Steve!

Jose Van Vliet Drontmann

Na ruim 3 maanden kan ik zeggen dat Steve echt iedere bootcamp even enthousiast is. En dat zijn mijn mede bootcampers ook. Weer of geen weer, de oefeningen zijn zo afwisselend dat je er geen erg in hebt als de weergoden ons minder gezind zijn. Steve houdt iedereen gemotiveerd en haalt het beste in je naar boven. Ook al behoor je niet tot de snelste en de lenigste van de groep! Ga zo door, Steve

Denise van Laar

Steve gaat langzaam in je systeem zitten. Betrokken, bescheiden, nooit opdringerig maar altijd op zoek naar je mogelijkheden. Daardoor al meer bereikt dan ik voor mogelijk had gehouden. Dat is waanzinnig! Maar sporten is meer…Heb laatst, enigszins aangedaan door de (negatieve) energie van anderen, zo duidelijk aan den lijve ondervonden hoe ik door het boksen weer in mijn eigen flow kwam, wat zoveel lichter voelde. Na de training kon mijn energie weer vrijuit stromen. Een energie die niet te stoppen is! Wow

Jacobine Lotgering

Steve is een professionele en betrouwbare personal trainer: samen met jou stelt hij een duidelijk en concreet doel waar hij op basis van meetmethodes naartoe werkt. Hij maakt gebruik van kwalitatief en hygiënisch materiaal. Door een handig digitaal platform kan je zelf de trainingen inplannen en wijzigen, met hoge flexibiliteit. Highly recommended!

Susan Kos

De Personal Training van Steve is mijn uurtje per week waar ik iedere keer naar uitkijk. Dat ik dat nog eens zou zeggen over sporten en dan vooral buiten sporten 😀 Vooral het boksen geeft mij een enorme positieve boost. Steve weet me te motiveren en inspireren. Fijn om te sporten met een hartslagmeter en om direct te zien wat de resultaten zijn van een training.
Dankjewel Steve Relyveld !

Shanta Woodly

Mijn eerste doel, het meekunnen doen met een groepstraining heb ik bereikt! Sinds ik train met Steve, zowel in het Personal Concept als de groepstraining, voel ik me fitter en heb ik meer energie. Steve stimuleert en motiveert mij om meer uit mezelf te halen. Nooit gedacht dat ik het boksen in de buitenlucht zo leuk zou vinden!

Bertel Grote

Trainen met Steve is een fijne energiebooster! Voel me fit, beter in mijn vel en scherp in mijn hoofd. Je slaapt ook altijd erg goed na een training… Ik kan het iedereen van beginner tot topsporter aanbevelen. Bertel Grote

Femke Waelen

Ik ben fan! Steve is een fantastische trainer, naast dat hij altijd enthousiast is, wilt hij het beste in mensen naar boven halen. Hij kijkt waar je aandachtspunten liggen, maar ook je valkuilen (blessures etc) Wanneer een oefening niet kan, heeft hij altijd een andere oefening paraat. Ik ben begonnen met groepstrainingen en wissel dit nu af met PT’s. Voor mij betekent sporten bij Steve altijd een flinke boost, zowel lichamelijk als geestelijk! Dank je wel Steve Relyveld!

Maurits Star Busmann

Steve heeft het bij mij voor elkaar gekregen dat ik trainen eindelijk leuk ben gaan vinden. Ik ben 3 maanden geleden gestart en train 2x per week en ik mis het zelfs als ik een keer niet kan. Hij is in staat om je heel efficient te laten trainen en in korte tijd een stevige basis te laten leggen en veel resultaten te boeken. Steve is heel professioneel en iedere les is weer maatwerk. Ondanks blessures kan ik bij Steve gewoon doortrainen omdat hij steeds weer oefeningen bedenkt die ik wel kan doen ondanks de blessures. Na iedere les krijg ik een per e-mail een samenvatting van de training en de resultaten – wat helemaal niet nodig is maar wat hij wel consequent doet. Steve is heel erg attent en vergeet nooit iets. Boven alles is Steve een mooi mens met een enorme drive en een groot hart. Nu maar hopen dat ik lang bij hem mag blijven trainen.

Sandra Wiggers

Heerlijk om buiten te sporten! Steve is een gedreven persoon, die heel goed weet waar hij mee bezig is. Heel persoonlijk, aardig, bloedfanatiek, maar met genoeg ruimte voor een lolletje. Je kunt zelf zover meegaan als je wilt in de groepen.

Boudewijn Kostelijk

September 2019 besloot ik de Kili-challenge voor War Child aan te gaan, ondanks mijn basic conditie. Van oktober tot half januari heb ik in totaal 24 Personal trainingen van Steve gehad. Door zijn enthousiaste persoonlijke benadering en tailor made trainingen (van Detox, gewichtsvest en gezichtsmasker tot persoonlijke adviezen) was ik fysiek en mentaal goed voorbereid. Steve is een bijzonder mens en inspireert om net dat stapje extra te doen. Ik durf te zeggen dat ik zonder Steve misschien de top van de Kilimanjaro niet gehaald had op 20 januari jl. De samenwerking voelt zo goed dat ik besloten heb om ook na de Kili challenge gewoon door te trainen (ik vind het zelfs bijna leuk)…Dankzij Steve heb ik nu een betere conditie en meer energie….Boudewijn Kostelijk

Corine Selling

de trainingen van Steve zijn geweldig. Heerlijk in de buitenlucht, persoonlijke aandacht en door de afwisseling train je je hele lichaam en is het supergoed vol te houden. Na een paar maandjes trainen bij Steve merk ik dat mijn conditie steeds beter wordt! Steve is een gepassioneerde trainer, met oog voor elk individu, echt een topper

Jan Daniel Wolters

Buitensporten bevalt mij bijzonder goed, wat voor weer het ook is, koud of warm, regen, wind, als het kan dan ga ik zondagochtend sporten. Steve zal er zijn en altijd met een positieve vibe. Hij is een professional die weet hoe je je lichaam in een uurtje een behoorlijke boost kan geven. Steve kent altijd iedereen bij naam en zorgt er voor dat je welkom bent. Wil je je conditie verbeteren en lekker buiten zijn in een gezellige sfeer, dan kan ik je aanraden om eens een proefles te nemen. Krijg je geen spijt van!

Sjoerd Vellenga

“Trainen met Steve? Dolle pret en serieus hard werken. Verbluffende resultaten en een enorme fitheidsboost. Bij zonsopkomst, met of zonder sneeuw, boven of onder nul: geen probleem, always on the spot. Wil je écht wat anders en gemotiveerd blijven? Steve is the one.”

Tanya Sancisi-Vellekoop

De trainingen met Steve zijn altijd doelgericht en leuk. Hij kijkt goed naar wat ik kan, wat er lukt en weet me te pushen zonder pusherig te zijn. Elke training is net een beetje anders waardoor het niet verveelt. Ik voel me sterker, fitter en heb vertrouwen in wat er nog gaat komen. Aanrader!

Seija Beth Kingston

2 1/2 Years I’ve committed to working out with Steve whether its rain, hail, snow, 35 degrees heat or even the morning after my house was hit by lightening and caught fire!!!!!!! There are no excuses for not showing up for yourself. It has not been an easy journey by far but I’ve learnt a lot of valuable lessons along the way, mostly the importance of reducing stress and not carrying the weight for other peoples problems. For me that was the turning point to loosing the extra kilos, 9 kilos down and counting 🥰
The best part is that I have my energy back for life, so much I didn’t want to stop after 3 hours of intense dancing which made me realize how good my cardio fitness was.
I’ve also loved the duo sessions with all 4 of my children as it sets them a great example to put their health and fitness as a priority and take care of themselves better.
Having a personal trainer is an investment in myself to focus on my health, my vitality, my mindset and an effective way of holding myself accountable.
If you spend any money on yourself this year… let it be on a personal trainer. Steve Relyveld is one of the best

“Investeer nu in jezelf om straks, morgen, later, met een fit, gezond en sterk lichaam van het leven te kunnen genieten…”

Serieus aan het overwegen om bepaalde “storende factoren” te veranderen? Een levensstijl vinden die beter bij jou past? Een levensstijl waarbij jij je fitter, sterker, gezonder, vol levenslust en energieker dan nu voelt?

Een ritme waar jij je behaaglijk bij voelt? Dit dagelijks?

Een sterk fundament bouwen waar je de komende jaren of langer mee voort kunt?

Gold Award Winner 2020

Categorie
Personal Trainers
Training & Coaching combined together

In 2020 verkozen tot Gold Award Winner Dutch Fitness Awards in zowel Gemeente Amsterdam als provincie Noord Holland met een kwaliteitsscore van 9.64

Kies voor goud
Dit netwerk team staat voor jou klaar

Partners in Health & Sports

Eigen professioneel netwerk van therapeuten, behandelaars en specialisten.
Gepassioneerde professionals die je graag te woord staan, advies geven, juiste begeleiding, product, service, ondersteuning of behandeling aanbieden.
Ruime ervaring met revalidatietrajecten waarbij er een koppeling gemaakt wordt tussen behandelplan en trainingsplan. Korte (en beveiligde) communicatielijnen tussen therapeut, behandelaar, specialist en trainer bevordert het herstelproces.

Christopher Boothe

Chiropractor

Supporting Spinal Health.
You’ve only got one spine. Take great care of it with supportive chiropractic care.

Marjolein Beek

Psycholoog

Balans, rust en eigen ruimte; van daaruit groeimogelijkheden creëren om echt te leven.

Gunilla Boomsma

Sportdiëtist

Voeding is een belangrijk onderdeel in ons leven. We hebben eten en drinken nodig om te leven, maar ook om van te genieten.

Ron Hof

Fysio-manueeltherapeut

Het belangrijkste doel is beter en met minder of zonder pijn te kunnen bewegen.

Jeanien Eertink

Holistisch masseur

Massage is goed voor lichaam en geest.

Dolinda Erkens

Fysiotherapeut

Volgens mij herstellen mensen het best in een open atmosfeer die uitnodigt voor ontwikkeling, groei en leven. Dan kun je van klacht naar kracht komen.

Erik Veldman

Osteopaat

Een behandeling door een osteopaat is vaak een grote opluchting.

Martin Tol

Fysiotherapeut

Doelgericht werken wij aan snel herstel van klachten en meetbare verbetering van fysieke gezondheid.

Arlette Kock

Arbeids- en organisatiepsycholoog

Ik versterk mensen en organisaties!

Jeanine van der Vlies

Integratieve psychotherapeut

Je werkt aan je klachten en je wensen en zo kom je erachter wie je werkelijk bent om het beste uit je zelf te halen zowel in het dagelijks leven als op de werkvloer.

Hans van der Pouw

Sportschoenen adviseur

Wij hebben een ruim assortiment voor running, wandel, fitness, triatlon en hockey.

Violet de Waard

Colon hydrotherapeut

Voel je fit en energiek. Zit lekker in je vel.

Rafaela Colina

Intervisie coach

De coach die je in beweging brengt!

Wim Telgt

Acupuncturist en energetisch therapeut

Your life belongs to you. Take it back.

Dirk Schrama

Sportkleding adviseur

De mooiste merken en beste producten voor de all terrain runner.

Roland Engelbracht

MER en Fascia therapeut

Learn how to release pain in the body.
Mastering the art of working deeply with the body.

Femke Waelen

Huidtherapeut

Ons doel is om jou te laten stralen!

Arwen Hesselmann

Sport bh specialist

Het is een vak om voor iemand de juiste maat, kleur en pasvorm te vinden

Marloes Boon

Diëtist

Fascinatie voor gezonde voeding, met name de invloed hiervan op ons lichaam.

Marco-Paul Breijer

Sportpodoloog

Het proces van het analyseren van het probleem tot en met het toepassen van de oplossing.

Aline Bakker Nutters

Pedicure en schoonheidsspecialiste

Uw voeten zijn bij mij in goede handen.

Matthea Osinga

Lifestyle coach

Met je leefstijl kun je heel veel bereiken!

Persoonlijk advies? Vraag een sport intake aan!

Sport intake

Tips, do’s, don’ts, advies, blog

Outdoor workout op je vakantiebestemming?

Outdoor workout op je vakantiebestemming? Een rondje hardlopen, een mini outdoor workout, in een ruige omgeving? Integreer je omgeving en alles daarin! In het buitenland is het vaak een “verrassing”[…]

Read more

Ladies, be smart and please read this.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een full-body workout voor vrouwen veel positieve effecten kan hebben op het lichaam. Bijvoorbeeld meer spierkracht, betere coördinatie, een gezonder gevoel, sneller vetverlies en[…]

Read more

Waarom warming-up?

Doe een warming-up voor je full body workout (hoeft niet langer dan 5-7 minuten). Dit is belangrijk om je spieren warm te maken, blessures te voorkomen, hartslag al licht te[…]

Read more

Steve Relyveld

Oprichter, eigenaar.
De trainer-coach is een gecertificeerd multidisciplinair sportinstructeur, fitness en mental coach, personal trainer, krachtsport trainer, boksinstructeur en Obstacle Race instructeur met inmiddels meer dan 21 jaar ervaring in de branch. Gespecialiseerd in een aantal trainingsmethoden waaronder BootCamp, Cardio, Interval, Tabata, Insanity, Speed Agility Quickness, HIRT, Bokstraining, Conditietraining en Bodyweight Exercises.

Call Now Button
Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.