Trainingen

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Outdoor Workouts and more….

Momenteel bieden wij verschillende outdoor workouts aan in Amsterdam in het Theo van Gogh park op IJburg. Er worden geen workouts meer aangeboden in het Diemerpark en op het Strandeiland.

Wil jij werken aan en genieten van een sterker, gezonder en energieker lichaam? Kies uit de onderstaande Outdoor Workout Concepts.

Je kunt kiezen uit een Group Workout, een Ladies & Moms Only Workout, een Hardloop-krachttraining PRO, de Ouder en kind Workout, een Personal Concept, een Company Concept, een Team Concept, Outdoor Boxing een Sport specifieke workout en een Kids Workout Party.

Gaat jouw voorkeur eerst uit naar een sport intakegesprek bestaande uit een vet meting, weegmoment, BMI test, een *gratis proefles en een 5 rittenkaart? Lees hoe jij het intakepakket kunt aanschaffen?

Proef workout *GRATIS. Vraag de reserveringscode via het contactformulier. Je ontvangt de reserveringscode per email waarna je vervolgens zelf een proefles kunt reserveren.

Company or Team

We all are players with an authentic role within a bigger game

Genieten van een 90 minuten BootBurg workout waarbij er nog meer aandacht besteedt wordt aan het team of de groep waarmee jij sport of werkt?

Probeer de “90 Minutes Concepts”. Deze Concepts bestaan uit 90 minuten Clinics waarbij er uitgebreid wordt ingegaan op het team, het gezamenlijk doel, onderlinge samenwerking, beoogde resultaten, borgen van afspraken en vervolgens stapsgewijs en constant verbeteren (continuous improvement).

Wat dacht je van een boksclinic, een CrossXvest gewichtsvest clinic, mindset training, weerbaarheidstraining, een training waar de focus ligt op het ontdekken van gedragskenmerken, bewaken van grenzen, sportspecifieke clinics oa tennis, veld en zaalhockey, voetbal, American Football, winterstop trainingen (gericht op bepaalde sporttechnische elementen) en Speed Agility Quickness trainingen.

Doelgroep: high performance teams, sales teams, selectieteams, voetbalteams, hockeyteams, sportteams, bedrijfsteams.

Inbegrepen bij deze Concepts is vers fruit, een flesje water voor elke deelnemer en desgewenst ook individuele en groep hartslagmonitoring incl in depth performance analyse.

Neem gerust contact met ons op om jouw wensen kenbaar te maken en met ons in gesprek te gaan hoe jouw sportieve 90 minuten ingedeeld kunnen worden.

*GRATIS proef workout = alleen van toepassing op de groepstrainingen.

Gebruik de onderstaande “slottijden zoekfunctie” om de workout of het concept te vinden waar je naar op zoek bent.


   
 
Maandag   Dinsdag   Woensdag   Donderdag   Vrijdag   Zaterdag   Zondag
     

Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button