Reserveren

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Outdoor Workouts and more….

Momenteel bieden wij workouts aan in Amsterdam in het Theo van Gogh park op IJburg en het strandeiland recht tegenover bushalte Peter Martensstraat op IJburg. Vanwege de Corona maatregelen versus de beschikbare ruimte worden er geen workouts meer aangeboden in het Diemerpark.

Daarnaast bieden wij ook een Ladies & Moms Only Workout, de Ouder met kind Workout, een Personal Concept, een Company Concept, een Team Concept, Outdoor Boxing en een Kids Workout Party aan.

Wil jij werken aan en genieten van een sterker, gezonder en energieker lichaam? Kies uit een van de andere Outdoor Workout Concepts. Ben je op zoek naar een sportief team concept waarbij jij met een zelf samengestelde groep of team aan de slag wilt? Bekijk dan onze “90 Minutes Concepts

Gaat jouw voorkeur eerst uit naar een sportintakegesprek bestaande uit een vet meting, weegmoment, BMI test, een gratis proefles en een 5 rittenkaart? Lees hoe jij het intakepakket kunt aanschaffen?

Proef workout *GRATIS. Vraag de reserveringscode via het contactformulier. Je ontvangt de reserveringscode per email waarna je vervolgens zelf een proefles kunt reserveren.

*GRATIS proef workout = alleen van toepassing op de groepstrainingen.

Call Now Button
Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.