Reserveren

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Outdoor Workouts and more….

Momenteel bieden wij workouts aan in Amsterdam in het Diemerpark op IJburg, het Theo van Gogh park op IJburg, het Brand Dirk Ochsepark en het Blijburg strand op IJburg.

Daarnaast bieden wij ook een Ladies & Moms Only Workout, de Strong Kids and Teenagers Workout, een Personal Concept, een Company Concept, een Team Concept, Outdoor Boxing en een Kids Workout Party aan.

Wil jij werken aan en genieten van een sterker, gezonder en energieker lichaam? Kies uit een van de andere Outdoor Workout Concepts. Ben je op zoek naar een sportief team concept waarbij jij met een zelf samengestelde groep of team aan de slag wilt? Bekijk dan onze “90 Minutes Concepts

Gaat jouw voorkeur eerst uit naar een sportintakegesprek bestaande uit een vet meting, weegmoment, BMI test, een gratis proefles en een 5 rittenkaart? Lees hoe jij het intakepakket kunt aanschaffen?

Proef workout *GRATIS. Vraag de reserveringscode via het contactformulier. Je ontvangt de reserveringscode per email waarna je vervolgens zelf een proefles kunt reserveren.

*GRATIS proef workout = alleen van toepassing op de groepstrainingen.

Call Now Button
Open chat
1
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Powered by