Bedankt voor je deelname aan de Nieuwjaarsduik op IJburg 01-01-2017

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Bedankt voor je deelname aan de Nieuwjaarsduik op IJburg 01-01-2017

Leuk dat je hebt deelgenomen aan de enige echt sportieve Nieuwjaarsduik op IJburg die voor het derde achtereenvolgende jaar succesvol georganiseerd is door BootBurg Outdoor Workouts.

Is het je meegevallen? Heb je ervan genoten? Jij kunt in ieder geval vol trots vertellen dat jij meegedaan hebt aan deze geweldige duik ervaring. Nu vol frisse moed het nieuwe jaar ingaan.

Deze nieuwjaarsduik is dankzij sponsoring gerealiseerd. Onze sponsoren zijn ondernemers en instanties die direct betrokken zijn bij IJburg, en het sociale aspect van een sportief evenement als deze waarderen. Een speciale dank aan hen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Organisatie door “BootBurg Outdoor Workouts” en mede mogelijk gemaakt dankzij onze hoofdsponsor “Bagels&Beans”, “Gemeente Amsterdam”, strand paviljoen “Blijburg”, “Kristien Wolff-Zuiderveld”, “Sanja de Vries”, het “Rode Kruis”, “Stichting ViiA”, de “Amsterdamse Reddingsbrigade”, “Winkelcentrum IJburg” en natuurlijk niet te vergeten “Unox”.

Op onze site en op Facebook zullen de komende dagen foto’s en filmpjes gepubliceerd worden. Heb jij foto’s of filmpjes van de duik of ken jij iemand die vanaf het strand foto’s en filmpjes heeft gemaakt? Gebruik dan de speciale WhatsApp lijn 0610604883 om dit door te sturen zodat wij er met z’n allen gezamenlijk van kunnen genieten.
Is het bestand te groot? Gebruik dan WeTransfer naar het email adres sales@bootburg.com

Like onze Facebook pagina BootBurg Outdoor Workouts als blijk van waardering, tag mij (Steve Relyveld) in je berichten over de Nieuwjaarsduik en plaats gerust een recensie op onze Facebook pagina. “Meld je ook aan op de speciaal voor de Nieuwjaarsduik ingerichte Facebook groep “Nieuwjaarsduik IJburg”

Namens de organisator BootBurg Outdoor Workouts en onze sponsoren wensen wij jou een heel gezond en vooral sportief 2017 toe en wie weet zien wij jou weer bij de volgende Nieuwjaarsduik op IJburg in 2018!!

Foto: Martijn van den Dobbelsteen

Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button