Hoi!

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Hoi!

BootBurg full body workouts zijn geschikt voor beginnende, regelmatige en fanatieke individuele en team sporters, maar ook voor bedrijven, teams, clubs en groepen die onder begeleiding van een gecertificeerde all levels “BootCamp, Krachtsport, Fitness en Obstacle Course Instructeur” met ervaring in bokstraining willen werken aan een ultieme algehele fitheid. BootBurg workouts vinden buiten in veilige, schone, mooie en frisse omgevingen plaats. Wat dacht je van een strand, boulevard, park of bos workout?

BootBurg’s workouts zijn een combinatie van “rauwe” BootCampInsanityTabataCardio, Interval, HIRT en SAQ.

Elke workout duurt 60 minuten en heeft als basis:
– 1 km actieve hardloop met pre-warming-up
– pittige warming up
– cardio
– 3-5 kernen (vetverbrandingszone, fitnesszone, aërobe zone, anaërobe zone, uitputtingszone)
– gerichte buik/core gebied
– 1 km actieve hardloop met interval
– cooldown
– statische stretch

BootBurg workouts worden in 4 levels gegeven:
– Instap (Base) Level
– Regular Level
– Advanced Level
– Extreme Level

Wil jij doelgericht aan jouw lichaam en conditie werken? Februari 2015 is het Performance Monitoring Program (PMP) gestart. Deelnemers aan dit programma worden tijdens de workout door de trainer individueel realtime gemonitord op prestatie in 5 zones, hartslag rate, vetverbranding en calorieverbruik. Deelname aan het PMP programma is gratis.

Tijdens al onze workouts zijn er CrossXvest weight vests beschikbaar. Deze high performance gear is zonder extra kosten te gebruiken.

Ben je op zoek naar een persoonlijk sportief concept voor jezelf, je team, club of bedrijf? Bekijk dan onze “90 minutes Concepts”.

Mud en Obstacle run training
BootBurg is trainingspartner van bekende Mud en Obstacle run organisaties. De trainer is gecertificeerd Obstacle Course Instructor door de OCRA Benelux.
Onze beproefde trainingsmethoden garandeert jou een gedegen voorbereiding zodat je top fit aan de start en finish verschijnt. Mud en Obstacle runners die zich optimaal willen voorbereiden op een run ontvangen 10% korting op een BootBurg Outdoor Workouts 20 rittenkaart. Vraag de code voor de betreffende run aan via het contact formulier zodat jij direct aan de slag kunt met het inplannen van de workouts.

Naast de BootCamp trainingen organiseren wij regelmatig een speciale 90 minuten editie waarbij een uitdagend parcours wordt afgelegd met een hardloop, heuvel, strand en water(zwem) traject.
Het bedrag voor deelname is gelijk aan een losse workout. Reserveren gaat via de shop.
Op Facebook en Twitter wordt de datum van de speciale editie tijdig aangekondigd.
Maximaal aantal deelnemers voor de speciale editie is 20 en VOL=VOL!

1
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Powered by