In balans?

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

In balans?

Een lichaam dat niet in balans is kan niet goed voor zichzelf zorgen. Hoe beter jij je lijf verzorgt, des te beter je lichaam voor jou kan zorgen. Een lichaam dat goed in balans is, wordt niet zomaar ziek. Je lijf kan zichzelf helen, kan wonderlijke dingen voor je doen, mits je het de ruimte geeft.

Breng je lichaam in balans, merk hoe je energie terug komt en je weerstand verbeterd.

Voed je lichaam.
Doe je best om meer te leren over voeding en de effecten ervan op je lichaam. Richt je eetpatroon niet in op smaak, en ook niet op de hoeveelheid calorieën. Baseer je eetpatroon op voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Hoe meer je leert over de effecten van voeding op je lichaam, des te makkelijker het wordt om gezonde keuzes te maken. Niet alleen omdat je meer kennis opdoet, maar ook omdat je al dat fabrieksvoedsel simpelweg niet meer wílt eten.

Beweging
Gebruik je lichaam waarvoor het ontworpen is.
Je lijf is niet gemaakt om de hele dag te zitten, te hangen en te liggen. Je lijf is gemaakt om in beweging te zijn. Je lijf is gespecialiseerd in beweging. Wandelen, rennen, bukken, opstaan, springen, klimmen etc. Allemaal bewegingsvormen waar je lijf in is gespecialiseerd.

Als je wilt dat je lichaam in balans is, dan moet je het zijn natuurlijke gedrag laten vertonen. Dus niet stilzitten, en ook niet sporten in een sportschool. Regelmatig en gevarieerd bewegen, liefst in de buitenlucht, is voldoende om in balans te blijven.

Breng beweging in je leven. Zorg dat je in beweging blijft, en merk hoe lekker je je voelt. Wanneer je je lichaam in balans brengt zul je merken dat je lijf optimaal voor jou kan zorgen.

Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button