Constant veranderende ondergrond

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Constant veranderende ondergrond

Het grote voordeel van sporten op een constant veranderende ondergrond zoals mul zand is dat het je neuromusculaire systeem verbetert. Dit houdt in dat je de aansturing vanuit de hersenen naar de spieren optimaliseert zodat de samenwerking tussen de spieren optimaal verloopt en je de juiste spieren op het juiste moment activeert. Het verbetert de coördinatie waardoor de stabiliteit in de gewrichten toeneemt, wat een vereiste is om adequaat kracht te kunnen produceren. Praktisch gezien leer je het lichaam om sneller op oneffenheden te anticiperen en een vlotte krachtige beweging in te zetten.
Daarom worden de BootBurg Outdoor Workouts regelmatig op stranden georganiseerd.

Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button