Waarom warming-up?

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Waarom warming-up?

Doe een warming-up voor je full body workout (hoeft niet langer dan 5-7 minuten). Dit is belangrijk om je spieren warm te maken, blessures te voorkomen, hartslag al licht te verhogen zodat je je workout goed in gaat. Die warming-up kun je samenstellen met een cardio oefening, Movement Preparation, mobiliteit, dynamische stretch en activatie oefeningen. Dit zijn allemaal oefeningen die je voorbereiden op je daadwerkelijke workout. Ze maken je flexibel, prikkelen je zenuwstelsel en daardoor zullen al je spieren beter samenwerken en je spieren worden geactiveerd wat voor meer resultaat zorgt.

Ook in 2017 zal BootBurg Outdoor Workouts de warming-up drills verzorgen van alle startvelden tijdens de voorselectie van Nederlands Ruigste. In 2016 werden er in totaal 1000 deelnemers getrakteerd op de warming-up.

 

Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button