Ladies, be smart and please read this.

BootCamp op IJburg, sneller, sterker, beter

Ladies, be smart and please read this.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een full-body workout voor vrouwen veel positieve effecten kan hebben op het lichaam. Bijvoorbeeld meer spierkracht, betere coördinatie, een gezonder gevoel, sneller vetverlies en minder risico op hart- en vaatziekten. De meeste vrouwen zijn bang om gespierde biceps of enorme gespierde benen te ontwikkelen. Dit is echter erg lastig, omdat vrouwen een laag testosteron level hebben en spiergroei daarom niet zo snel gaat. Een full-body workout kan er juist voor zorgen dat de vormen van het lichaam beter zichtbaar worden en het laagje vet sneller verdwijnt.

De meeste vrouwen hebben aanleg om vet op te slaan rondom de bekende “probleemgebieden”. Om deze reden hebben vrouwen meestal maar één doel met sporten, namelijk vet verbanden. Als je een sportschool binnen loopt zie je de meeste vrouwen op fietsen, crosstrainers of meedoen met allerlei “spannende” spring lesjes al dan niet met haltertjes. Deze manier van sporten is op zich een prima manier om vet te verbranden, maar niet de meest ideale manier. Het beste is om oefeningen en methoden te combineren. Als je op de juiste wijze een full-body workout doet is het metabolisme van je lichaam na 36-48 uur nog steeds licht verhoogd waardoor je gemakkelijker afvalt en een strakker lijf krijgt.

Chat
1
Stel je vraag
Hi BootBurg Outdoor Workouts, ik heb een vraag.
Call Now Button